Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

1000 καυλοεμέλ = 1 καυλοέλ ;

Τι μου έχει λείψει περισσότερο από την καραντίνα; Η καύλα.
Όχι το σεξ. Η καύλα.
Μου έχει λείψει σε τέτοιο βαθμό τζαζέματος, που αυτή την στιγμή παίρνω συνέντευξη από τον εαυτό μου.

Μου έχει λείψει το "έχω ενέργεια" (τζιζ), "καλή διάθεση", "αρθρώνω πιο καλά" κι όλα αυτά τζάμπα.
Μπαίνουν μερικά καυλοεμελ στην κουβέντα, και ξαφνικά όλα είναι πιο εύκολα.

Κατ'αρχάς για να είμαστε ακριβείς ας ορίσουμε τα καυλοεμέλ. 

Τα καυλοεμέλ,είναι όπως φαντάζεστε η μονάδα μέτρησης της καύλας.
Κι επειδή "μέτρηση" σημαίνει "σύγκριση με κάποια σταθερή ποσότητα", ας προσπαθήσουμε να δώσουμε μια διαισθητική αλλα και ταυτόχρονα ακριβή ισοδυναμία της της φράσης "μερικά καυλοεμέλ".

Ας πούμε λοιπόν πως το 1 καυλοεμέλ αντιστοιχεί στο "δεν με παίρνει ο ύπνος, ας τραβήξω μια μαλακία για να κοιμηθώ". 
Και ας πούμε πως τα 10 καυλοεμέλ αντιστοιχούν στο "theleis na mou glupseis to mounaki ?". 

Αναλογικά τα 20 καυλοεμέλ αντιστοιχούν στο "thelo na sou glipso to mounaki". Γιατί τα διπλάσια; Γιατί το "thelo na sou glipso to mounaki" περιέχει επιθυμία, και λίγα πράγματα είναι περισσότερο καυλερά από την επιθυμία. 

Κι έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, ας αποτιμήσουμε και την φώτο με το άκτουαλ "mounaki" στα...πόσα να πούμε.... Να πούμε 5, άντε 10 καυλοεμέλ.

Άρα, αν μείνουμε πιστοί σε αυτή την προσθήκη στο SI, όπως την έχουμε ορίσει έως τώρα, μπορούμε να προσπαθήσουμε να βρούμε το κάτω φράγμα του πλήθους των "μερικών καυλοεμέλ", που αρκούν για να σε κάνουν καινούριο, που αρκούν για να μπεις στην καυλονιρβάνα του "έλα μωρέ τώρα που θα κάτσω να σκάσω". Τι λες καλέ, τι λές καλέ που θα πεθάνω - αφού ξεχειλίζω λιβιδινική επένδυση.

Νομίζω πως το κάτω φράγμα πρέπει να το ορίσουμε στα 100 καυλοεμέλ, δηλαδή χρειαζόμαστε είτε επιθυμία, είτε υπόρρητη επιθυμία, είτε μια παλλόμενη μνήμη, είτε μια δράση(ένα μπούντι κολ με ημερομηνία και ώρα).

Ολοκληρώνω με την εξής σκέψη: Τα 1000 καυλοεμελ (δηλαδή το 1 καυλοελ; ) αντιστοιχούν στο "μπορώ να περάσω πάνω από 30 ώρες συνεχόμενες μαζί σου χωρίς να βαρεθώ", στο "είμαι στην πόρτα, ντυμένη και παπουτσομένη έτοιμη να φύγω και εκεί που σε αποχαιρετώ βρίσκομαι μέσα σε δύο λεπτά στο κρεβάτι, όχι ντυμένη και όχι παπουτσομένη". 

Και τέλος πάντων τα 1000 καυλοεμέλ αντιστοιχούν στο "θέλω να ερωτευτώ και να μην μου χρειάζονται μονάδες μέτρησης". Και είναι κρίμα μεγάλο που αυτή τη φράση έχει φορτωθεί με τόση κλισεδούρα, με τόσες κακές ερμηνείες σε κακές ταινίες και κακές σειρές, και έχει σηκώσει το βάρος της ύπαρξης, τόσων δυστυχισμένων που νομίζουν που ο έρωτας μαγικά θα τους επισκευάσει,  που όταν πας να την ξεστομίσεις, νιώθεις μαλάκας.

Υ.Γ. Τον έρωτα πόσα καυλοεμέλ να τον βάλουμε; 




3 σχόλια:

  1. Wire is intrinsically important to custom steel fabrication processes as a result of|as a end result of} welding wires are often used to assist weld pieces of steel together in numerous merchandise. In addition to their makes use of in crafts, springs and wires play essential roles in industrial machinery, and are, due to this fact, among the CNC machining key reasons why why} factories are efficient and able to today’s advanced productions. A fabricator is answerable for connecting numerous parts together to type a powerful construction.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

θέσεις εργασίας

Προσκύνα τον. Κατάγεται από γενιά ληστών Οι πρόγονοί του σαπίζουν στα μάρμαρα κι ο νεροχύτης σου είναι τσίγκινος, μαλάκα  Λοιπόν, αν θέλουμε...